Jump to content
Admin

Private messaging issue

Recommended Posts

Multiple members have mentioned that the textbox is not always appearing when trying to send a private message.

Who is experiencing this still?

Share this post


Link to post

If anyone is having any issues whatsoever, please do report them in this section of the site, or nothing will get changed.

Share this post


Link to post

It's been working fine for me recently, at least since I've re-installed Google Chrome.

Share this post


Link to post

Everything is fine here, using Safari/iPad, Opera/PC and Chrome/Sony Experia.

The only thing I would like to see is a notification that the message has been received if this  was possible.

  • Agree 1

Share this post


Link to post
On 2017-10-23 at 1:11 PM, Admin said:

Multiple members have mentioned that the textbox is not always appearing when trying to send a private message.

Who is experiencing this still?

Omg yes a few times in the past 2months

Share this post


Link to post

It continues to happen, both with real users with thousands of post, and with maybe-not-real-people who just sign and later disappear so it is not a matter of time spent here or something like that.

 

It seems to be utterly random but my view of life tells that randomness is just an illusion.

 

Last time, Yesterday, contacting a newbie

I believe in a bit of destiny and when something isn't unavailable for me, maybe it is not for me!!! Yet I would like to be free to decide who to PM without Chance deciding things for me:')

 

  • Agree 1

Share this post


Link to post
6 minutes ago, spywareonya said:

I believe in a bit of destiny and when something isn't unavailable for me, maybe it is not for me!!! Yet I would like to be free to decide who to PM without Chance deciding things for me:')

 

It's been working fine for me recently. But, I'm not much for chance, so when I last sent a PM out, I hope that more than luck is involved in it getting through.

  • Agree 1

Share this post


Link to post
9 minutes ago, glad1 said:

It's been working fine for me recently. But, I'm not much for chance, so when I last sent a PM out, I hope that more than luck is involved in it getting through.

Well, you're wuite right, technology should simply "work"

Share this post


Link to post

happening again, almost every newbie is unreachable to me, and the Admin too.

Share this post


Link to post

I'm not complaining by the way, just want to know how does it (not) work

Share this post


Link to post

I'm starting to have problems. last 10 people I tried to PM (even actual memebers) were un-reachable to me, things are going a bit too far. Please help.

Share this post


Link to post

I discovered that (maybe this will help the Bossess understand what's going on) if you are contacted by people you CANNOT contact, then it works normally. The problem is about YOU writing for the FIRST time

Share this post


Link to post

I can't get this to happen, on any browser. Could you let us know what you are using?

 

Share this post


Link to post

Thanks, I'll have a play with mine and see if I can find anything.

 

Share this post


Link to post

Hmmm, it broke and not just on Edge.

 

Admin:

When accessing a users profile and clicking message, the To and Subject fields are shown. No text input field is shown.

PM Error Crop.jpg

  • Agree 1

Share this post


Link to post

Same problem for me. I'm using Chrome on PC. Didn't try on Android.

Share this post


Link to post

I have been having the same problem.

Was unable to PM my fellow mod Sophie yesterday because the text box failed to appear. 

But I found that by accessing her profile and using the messaging option there, I was able to message her.

Only @Admin has the tech know how to sort this out.

Share this post


Link to post

Something weird is happening, this error doesn't look consistent, it happens in different ways.

On my iPad (Safari), when I use message on a members profile, the user name and subject will come up ok, then there is a 3 second pause before the message box appears.

The same process happens on the PC, but the text field does not appear (Edge, Opera or Firefox). The only problem with PC though is that somethimes it will work, and not others, just so inconsistent.

There are ways around it, but it's becoming a pain in the butt. I've sent this to Admin as well.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×